Donează o carte copiilor de la Valea Plopului

De 20 de ani, în aşezămîntul pentru copii de la Valea Plopului mamele singure, părăsite, bătute şi deznădăjduite, găsesc aici alinare. Şi tot aici, în prezent, sînt adăpostiţi 400 de copii de diferite vîrste. Sufletul acestui adăpost este preotul Nicolae Tănase.

Vă mai amintiţi, cred, drama celor de aici, trăită acum trei luni, mai precis în postul Crăciunului, cînd aşezămîntul de la Valea Plopului a fost cuprins de incendiu. Au ars atunci din temelii depozitul cu haine şi mobilă pentru cei neajutoraţi şi bucătăria de la parohie.

Incendiu mistuitor la aşezământul din Valea Plopului. Peste 200 de nevoiaşi au rămas fără hrană, după ce bucătăria parohiei a luat foc

Pentru că incendiul a distrus şi biblioteca aşezămîntului, scriitorul de literatură pentru copii Petre Crăciun, directorul portalului Literatură copii si al publicaţiei online Optimal Media a iniţiat, împreună cu părintele Nicolae Tănase, proiectul “O carte pentru VALEA PLOPULUI”.

Obiectivul proiectului, care se va derula în perioada 1 aprilie – 1 iunie, este colectarea a peste 1000 de volume de literatură pentru copii şi tineret pentru cei 400 de copii aflaţi în îngrijirea părintelui.

„Mai multe personalităţi ale vieţii publice şi-au manifestat dorinţa de a susţine proiectul nostru, încurajându-vă să donaţi cîteva cărţi din bibliotecile voastre pentru aceşti copii şi tineri care, dincolo de hrana zilnică, au nevoie şi de lumina binefacătoare a cărţii.”

Pentru detalii, sunaţi la 0722.344.124 , dl. Petre Crăciun.

Mai multe detalii, aici:

Colecta de carte pentru copiii asistati din Valea Plopului, proiect initiat de Optimal Media si Literatura Copii

Joy

Reclame

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.