Psihologie Pozitivă: Beneficiile emoţiilor pozitive pentru tine şi relaţiile tale

Paul Pahil: originar din Londra, este psiholog cu formare în „Psihologie Pozitivă”, membru fondator al Centrului de Psihologie Pozitivă Aplicată din Budapesta, cu o experienţă de peste 20 de ani în training, dezvoltare şi coaching-ul performanţei
Paul Pahil: originar din Londra, este psiholog cu formare în „Psihologie Pozitivă”, membru fondator al Centrului de Psihologie Pozitivă Aplicată din Budapesta, cu o experienţă de peste 20 de ani în training, dezvoltare şi coaching-ul performanţei

Psihologia Pozitivă, cunoscută şi sub numele de „ştiinţa prosperităţii”, este definită ca fiind ştiinţa dezvoltării optime a individului. Bazele acestui nou curent au fost puse şi dezvoltate de psihologul  american Martin Seligman (ales preşedinte al Asociației Psihologilor din America în anul 1998), Cristopher Peterson (profesor de psihologie la Universitatea Michigan şi director ştiinţific al VIA Institute on Character) şi Mihaly Csikszentmihalyi (psiholog şi cercetator originar din Ungaria, cunoscut şi la noi prin cărţile sale: Starea de Flux. Psihologia experientei supreme; Flux. Psihologia fericirii; Afaceri bune. Leadership, flux şi gîndire pozitivă).  Psihologia pozitivă a atras atenţia lumii, întrucît este o disciplină care, în ultima decadă, a studiat şi dezvoltat tehnici în vederea funcţionării optime a indivizilor, a echipelor şi a organizaţiilor. Se adoptă o perspectivă apreciativă în ceea ce priveşte potenţialul, forţele generatoare şi capacităţile individului. Se bazează pe o înţelegere ştiinţifică a potenţialului uman, înglobează cele mai noi cercetări din psihologie, neuroştiinţe şi teoriile evoluţioniste şi acoperă o sferă largă ce cuprinde dezvoltarea personală, coaching-ul afacerilor şi optimizarea profesională, parenting şi educaţie, psihologia relaţiilor de cuplu etc.

Beneficiile emoţiilor pozitive pentru tine şi relaţiile tale

Asociaţia Emovere are placerea să vă invite la workshopul de psihologie pozitivă, susţinut de psihologul Paul Pahil. Cu acest prilej veţi avea şansa să primiţi o evaluare a stării voastre de bine şi veţi putea învăţa care sînt acţiunile ce pot  aduce succesul, care sînt punctele voastre forte, cum veţi putea creşte şi menţine nivelul de pozitivitate.

Workshopul va avea loc pe data de 3 iunie, între orele 13:30 şi 18:00 (incluzînd o pauză de o jumătate de oră). Detaliile privind locaţia în care va fi organizat evenimentul se află trecute imaginea de mai jos.

Înscrierile se fac la numerele de telefon: 0722724585/0744286192, sau la adresa de e-mail oana.mihalcea@emovere.eu. (Sursă Asociaţia Emovere)

Joy

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.