Ce (mai) poate pierde un preşedinte demis!

Prevederile legii nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de şef al statului român, precizează la art. 2:
Art. 2. − Persoanele care au avut calitatea de şef al statului român beneficiază pe durata vieţii de următoarele drepturi:
a) folosinţa gratuită a unei locuinţe de protocol, cu destinaţia de reşedinţă, care cuprinde şi un spaţiu cu destinaţia de cabinet de lucru, încadrat cu un post de consilier şi un post de secretar;
b) o indemnizaţie lunară în cuantum egal cu 75% din indemnizaţia acordată Preşedintelui României în exerciţiu;
c) pază şi protecţie, precum şi folosinţa gratuită a unui autoturism, asigurate permanent de Serviciul de Protecţie şi Pază, potrivit reglementărilor în vigoare.
Dar,  MARE AŢENTIE!!!. La art. 1, alin. (3), se prevede:
   (3) Nu beneficiază de prevederile prezentei legi persoana căreia i-a încetat calitatea de şef al statului român ca urmare a săvîrşirii unei infracţiuni pentru care a fost condamnată definitiv, sau ca urmare a demiterii din funcţie prin referendum.
*
*          *
Drag popor, ajutaţi-l pe preşedinte să se simtă şi el la fel cum v-aţi simţit voi cînd v-au fost tăiate pensiile şi salariile. O puteţi face DOAR PRIN VOTUL DE LA REFERENDUM !!!
Joy
Reclame

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Gabriela spune:

  Draga mea, mi-as dori ca atunci cand citesc articole de presa, chiar daca acesta nu este un articol decat pe jumatate, fiind publicat intr-un blog personal, sa mi se expuna situatii si fapte, sa fiu lasata sa analizez eu si sa decid. Nu e corect sa-mi toarne altcineva ideile in cap. Asta se numeste manipulare. Nu e o atitudine jurnalistica obiectiva. Imi pare rau sa iti spun asta, pentru ca mie imi face placere sa intru pe site-ul tau. Eu respect opiniile si alegerile altora si am pretentia sa fiu tratata la fel. Ai toata libertatea, in calitate de cetatean sa tii cu cine doresti dar ca jurnalist trebuie sa fii obiectiva si apolitica.

  Apreciază

  1. Joy spune:

   Draga mea, eu sint blogger, nu jurnalist, iar pe blogul meu scriu ce doresc, la fel cum si tu, pe blogul tau, scrii ce doresti. Iar, dupa parerea mea, oamenii inteligenti nu pot fi manipulati de opinia nimanui. Iti multumesc pentru intelegere!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.