Dragoste la prima vedere

Marcelică era un tip la vreo 30 de ani, bine făcut, conştient de „calităţile” sale dezvoltate mai ales pe bicepşi, tricepşi şi pectorali, bun de gură – deşi gramatica limbii române nu fusese foarte generoasă cu el – şi cam îngîmfat. Deh!, poate şi numeroasele femei cu care interacţionase de-a lungul timpului îi creaseră, aşa, o aură de semizeu rătăcit printre muritori. fitnesscentry1Viaţa lui se derula între clubul unui prietenar din copilărie, care îi mai servea din cînd în cînd cîte un „cico” pe moca, şi sala de forţe din cartier, unde băiatul se ducea cu regularitate, de cinci ori pe săptămînă, pentru întreţinere şi socializare.

Într-o zi, mai exact într-o noapte, în clubul de fiţe în care Marcelică îşi făcea veacul, şi-a făcut apariţia EA. Blondă sandre, bronzată, cu picioarele pînă-n gît şi cu silicon introdus prin toate părţile esenţiale, Afrodita se hotărîse în acea seară să schimbe puţin aerul şi acceptase să meargă, împreună cu o prietenă, în clubul în care, acum, Marcelică zăcea plictisit pe o canapea între două bagaboante.

La apariţia făpturii cu geantă Louis Vuitton, ţinută ostentativ cu firma metalică la vedere şi neasortată la pantofii Jimmy Choo din piele imitaţie de leopard, omul nostru, orbit de frumuseţea ei, se smulse brusc din braţele fătucilor, se ridică de pe canapea şi, cu o mutră de Don Juan, din două salturi, se înfăţişă Afroditei în toată splendoarea sa:

– Numele meu e Marcelică, păpuşe, şi în seara asta îţi voi arăta Paradisul, se prezentă el.

– Afrodita! murmură gagica languros, măsurîndu-l din cap pînă-n picioare cu un ochi de specialistă.

– Afrodita, vrei să fii soţia mea?, o întreabă Marcelică pe un ton de jucător de poker căruia tocmai îi intrase o mînă bună, conducînd-o, pe ea şi pe prietena ei, spre un separeu.

– Dar nu ştim nimic unul despre celalalt, spuse femeia zîmbind aţîţător.

– Dar nu-i nimic, aflăm pe parcurs, ne descoperim încetul cu încetul, o linişti el, făcîndu-i în acelaşi timp cu ochiul.

N-o mai lungesc cu povestirea… Pînă spre dimineaţă Marcelică reuşeşte s-o impresioneze pe tipă şi, după o poveste de dragoste scurtă şi intensă, cei doi se căsătoresc şi decid să plece în luna de miere la mare.

Într-o dimineaţă, pe cînd erau la plajă pe marginea piscinei, el se ridică de pe şezlong, se caţără la trambulina de 10 metri şi execută o săritură şurub cu două întoarceri la 90 de grade şi o rotaţie completă, apoi o intrare perfectă în apă la aterizare. După încă vreo cîteva demonstraţii, Marcelică se întoarce înapoi pe şezlong, ca şi cum nimic nu s-ar fi întîmplat.

– Ai fost incredibil, iubitule, îl întîmpină Afrodita, încă surprinsă de reperezentaţie.

– Am fost campion olimpic la sarituri, îi răspunde el, umflîndu-şi muşchii de mîndrie. Vezi, ţi-am spus că ne vom cunoaşte, încetul cu încetul.MobilePhoneZoom.com_Blonde_Swimmer

După un timp, Afrodita se ridică şi ea de pe şezlong, intră în piscină şi începe să înoate. Bagă 30 de lungimi de bazin, fără pauză, după care se întoarce înapoi pe şezlong, nearătînd nici cel mai mic semn de oboseală, apucă tubul de cremă cu factor de protecţie 30 şi începe să-şi ungă, cu mişcări lente, abdomenul şi picioarele.

– Oooo, incredibil!, exclamă Marcelică entuziasmat , mîndru de calităţile ei de sportivă, te pomeneşti că şi tu ai fost campioană la vreo probă de rezistenţă la înot?

– Nu, îi spuse ea pe un ton indiferent, continuîndu-şi masajul, am fost curvă la Brăila, dar lucram pe ambele maluri ale Dunării…

Joy
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.