Propuneri de ministere pentru noul Guvern Ponta

„Partida Romilor “Pro Europa” Cluj cere viitorului Guvern înfiinţarea unui “mega-minister” al rromilor, condus de un membru al etniei, care să se ocupe de gestionarea problemelor acestei minorităţi în domenii precum educaţia, sănătatea, de crearea de locuri de muncă şi de integrarea acestora.”

Partida Romilor cere Guvernului înfiinţarea unui minister pentru tigani

Sursa foto: Ateluerul lui Lali (http://atelierulluilali.blogspot.ro)
Sursa foto: Atelierul lui Lali (http://atelierulluilali.blogspot.ro)

Avînd în vedere că 22 este totuşi un număr modest, ar putea actualul guvern să mai înfiinţeze cîteva ministere, astfel încît să mulţumească mai multe categorii de cetăţeni şi cetăţene, după cum urmează:

1. Ministerul fetiţelor de pe centură – portofoliul îl poate da pedelicilor, eventual unei doamne cu experienţă ministerială, specialistă în turism prestat prin satele izolate din munţi.

2. Ministerul băieţilor de băieţi – aici ar putea fi nominalizat Solcanu, însă, avînd în vedere starea de sănătate precară, ar fi bun şi Fuego. Îi poate face propunerea, dar, în acelaşi timp, şi promisiunea că, odată cu instalarea sa în funcţie, vor fi interzise şi glumele pe seama artistului. Aşa vom avea şi noi siguranţa că va fi cineva care să împodobească bradul de Crăciun, fără teama de a ne părăsi fix de sărbători .

3. Ministerul fanilor lui Suleiman Magnificul – pentru care nu am deocamdată nicio idee cam cine s-ar potrivi ca ministru, dar poate face premierul un casting între casnice şi ceva, ceva tot ar ieşi.

4. Minsterul asistentelor TV şi al fătucilor care visează să ajungă asistente TV – aici Drăguşanca, clar!

5. Ministerul popilor care nu eliberează facturi la parastase şi alte evenimente cu dar – pentru ministerul ăsta, alegerea capului se va face ca la Vatican. Se închid toţi „liderii” prealuminaţi într-o cameră şi pînă nu iese fum alb pe coş, nimeni nu pleacă acasă. Fumatul interzis pe perioada negocierilor, să nu se creeze confuzii!

Dacă mai aveţi şi voi idei, lista de propuneri rămîne deschisă, la comentarii.

Joy

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s