Oameni care au decedat într-un mod… vesel

on

Ştirile cu şi despre persoane decedate fac rating (din nefericire!). Mai ales, dacă persoanele respective au fost celebre. Unii sînt celebri în viaţă, iar după moarte sînt uitaţi. Alţii ajung vedete abia după ce trec în nefiinţă, graţie modului stupid în care reuşesc să marcheze acest moment. Mai există şi cazuri în care personalităţile reuşesc să iasă în evidenţă, mai mult ca oricînd, chiar în ziua decesului, însă într-un mod… vesel.

În general, moartea e inevitabilă şi tristă, dar, în unele cazuri, un deces absurd îţi poate descreţi involuntar fruntea. Am găsit pe net (fără să caut neapărat aşa ceva!), un astfel de clasament, al „deceselor hazlii”, care arată cam aşa:

1. Fostul preşedinte francez, Felix Faure, a murit (fericit), în 1899, în propriul birou, în timp ce amanta sa îi făcea sex oral.

2. Cîntăreţul francez Claude Francois, care a compus varianta originală a melodiei My Way, a murit electrocutat în timp ce încerca să schimbe un bec în cada plină cu apă.

3. Leslie Harvey, chitaristul trupei Stone the Crows, a murit pe scena în 1972, electrocutat de microfonul la care cînta.

4. O altă moarte cel puţin bizară este a dramaturgului Tennessee Williams, care, în anul 1983, a fost găsit mort în camera de hotel, după ce s-a înecat cu un dop de sticlă. Era mort de beat.Tennessee-Williams-Quotes-55. Poate cea mai controversată moarte este cea a prezentatoarei TV Christine Chubbuck, angajata a postului de televizune Channel 40. Aceasta a anunţat în timpul unei emisiuni ca va urma o premieră absolută: a scos un revolver şi s-a împuşcat în cap. Imaginile au fost transmise în direct. (Pentru faza asta, cred că domnu’ Dan sau nenea Sîrbu îşi muşcă mîinile de ciudă că nu a fost angajata televiziunilor lor!)

6. În 2005, Lee Seung Seop, un coreean în vîrstă de 28 de ani, s-a prăbuşit într-un internet cafe, după ce jucase Starcraft & World of Warcraft timp de aproximativ 50 de ore consecutiv. Cu şase săptămîni înainte de moartea sa, fusese concediat pe motiv că lipsea de la serviciu pentru a-şi petrece timpul jucîndu-se pe computer.

7. În 1923, jocheul Frank Hayes a suferit un atac de cord în timpul unei curse. Calul său, Sweet Kiss, a terminat pe primul loc, Hayes devenind astfel primul jocheu mort care a cîştigat vreodată o cursă.

8. Un barbat din Texas, SUA, nu putea să înghită alcool din cauza unor probleme medicale la gît. Nu a renunţat la alcool, ci a încercat să şi-l introducă în organism prin rect, printr-o procedură similară celei prin care se face o clismă. A murit după ce şi-a introdus în organism două sticle de sherry de 1,5 litri.

9. Un barbat din West Virginia a fost zdrobit sub resturile unui hambar, după ce a taiat cu o drujbă un stîlp de susţinere şi a făcut ca toată cladirea să-i cadă în cap.

10. Doi tineri din Carolina de Sud, soţ şi soţie, au fost găsiţi în comă, goi pe stradă. Mister mare, nu prezentau urme de violenţă. S-a investigat atent şi le-au fost găsite hainele pe un acoperiş ţuguiat de deasupra locului unde au fost descoperiţi. Se pare că au cazut în timp ce încercau să facă dragoste.

11. Un om a murit înecat în piscină. Nimic ciudat pînă aici. Însă trebuie spus că e cel puţin stupid să te îneci în piscină la o petrecere la care erau prezenţi în jur de 200 de salvamari. S-a întîmplat în 1985, la petrecerea organizată de salvamarii din New Orleans, pentru a sărbători încheierea sezonului fără niciun deces. La sfîrşitul petrecerii a fost găsit în piscină corpul neînsufleţit al lui Jerome Moody în vîrstă de 31 de ani. Nimeni nu a observat pînă atunci că omul plutea fără suflare.

12. Hans Steininger a fost relativ celebru pentru că avea cea mai lungă barbă din lume: de 1,4 metri. Barba însă l-a şi ucis. În anul 1967 a avut loc un puternic incediu, în timpul căruia, încercînd să fugă, Steininger s-a impiedicat de propria barbă şi şi-a rupt gîtul.

13. În 1991, Yooket Paen a murit în timp ce se plimba prin ferma sa. A alunecat într-o groapă, în cădere s-a agîţat de un cablu de curent şi s-a electrocutat. La înmormîntare, sora sa, arătînd cum s-a întamplat nefericitul eveniment, a alunecat si a atins acelaşi fir. A decedat şi ea tot prin electrocutare.

14. Un barbat din Illinois a pariat cu un prieten că, dintre ei doi, va sta cel mai mult întins pe şine, în calea unui tren care se apropie. A cîştigat!

15. În 1990, un magician amator a murit în timp ce încerca să facă o cascadorie numită ‘”îngropat de viu”. S-a aşezat într-un sicriu din sticlă construit de el şi a fost coborît într-o groapă. Aceasta a fost parţial acoperită cu pamîntul scos, iar echipa care îl ajuta, a turnat beton pentru a umple groapa. La un moment dat, aceştia şi-au dat seama că betonul a spart sicriul, iar cînd l-au scos, au constatat decesul. (Sursa: resursadefun.ro)

AVERTISMENT: Nu încercaţi să faceţi aşa ceva acasă!

Joy

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.