Radical

on

Stătea aplecat deasupra bolului de salată, contemplînd, cu ochii pierduţi, un punct de pe furculiţă. Se gîndea: „Oare am luat cea mai bună decizie? Oare o să pot rezista? La naiba, o  văd zilnic…”.

Era conştient de faptul că o să-i fie greu să renunţe, dureros de greu chiar, că tentaţia era mare şi că, în orice clipă, putea cădea iar în păcat.

Îşi aduse aminte, cu nostalgie, momentul cînd o văzuse pentru prima oară: o zărise dimineaţa, în drum spre serviciu, fix în prima zi cînd firma la care lucra îşi mutase sediul. Mirosul său puternic, înţepător, îl atrăsese instantaneu şi, ca hipnotizat, se oprise în faţa ei.

La primul lor contact îşi dădu seama că între ei era o chimie perfectă. Şi nici nu se putea altfel, avînd în vedere că ea era, de fiecare dată, atît de fierbinte şi de provocatoare. Întîlnirea cu ea devenise aproape un ritual, pe care el îl adora. O iubea cu pasiune, ce mai! Dar excesul de dragoste începuse să aibă consecinţe grave asupra sănătăţii sale. Deşi prietenii săi îi spuseseră de nenumărate ori că trebuie să renunţe, că poate ar fi bine să se gîndească puţin şi la inima lui, el nu vroia cu niciun chip să-i asculte.weight-loss-fat-man-salad1-150x150

Amestecă absent în salată, luă o frunză în furculiţă şi o duse fără chef la gură… O molfăi cu o expresie de dezgust pe chip. Se privi preţ de cîteva secunde, apoi gîndi cu voce tare: „Oare cînd am ajuns aşa rău?”.

În ultima vreme ajunsese să se strecoare şi în pauza de prînz pînă la ea, iar pentru că sîmbăta şi duminica nu o vedea, week-end-urile treceau greu şi aştepta cu înfrigurare ziua de luni. Tentaţia era imensă şi, într-un final,  fusese nevoit să recunoască adevărul: era bolnav după ea!

Da, trebuia să fie puternic şi să accepte că asta e sfîrşitul relaţiei lor, în ciuda faptului că, poate, nu  o va uita niciodată. Gata, de azi încolo între ei totul s-a terminat!

La dracu’ cu shaorma!!! Trebuie să dispară pentru totdeauna din meniul lui, iar arabul ăla n-are decît să dea faliment!!!

Joy

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.