Nuca tare!

Pentru că n-au cu cine, n-au cu ce şi, mai ales, n-au nici interes, poliţiştii români au abandonat lupta cu traficanţii de droguri, de ţigări, de arme, de carne vie şi alţii din gama, şi s-au reprofilat pe traficanţii de nucă.

Percheziţii la evazionişti care vindeau MIEZ DE NUCĂ

nuciNu, „nucă” nu este numele vreunui drog mai nou apărut şi pe piaţa din România, şi nici al fetiţelor care fac parte dintr-o reţea de „dansatoare profi”. E vorba chiar de fructul acela care creşte pe marginea drumului, cel cu coaja tare, lemnoasă, şi cu miezul bun, pe care mamele noastre îl folosesc atunci cînd prepară prăjituri sau cozonaci.

Avînd în vedere noul trend (adică „noua modă”, mai pe româneşte), şi anume stîrpirea bandelor de traficanţi exotici, nu mică o să ne fie mirarea cînd vom auzi că vajnicii noştri oameni ai legii au anihilat o bandă de traficanţi de dude, sau una de traficanţi de muşeţel.

Pentru că, după cum se ştie, duda este fructul preferat al poliţistului atunci cînd îi vine cheful să frece ceva, şi nu se cade s-o comercializeze fiecare  după cum îl taie capul, iar muşeţica, dacă mai continuă să crească aşa, alandala, pe toate cîmpiile patriei, va fi încadrată în clasa etnobotanicelor, că doar nu face fiecare ce vrea, mai ales cînd ochiul vigilent al organului veghează*.

* Era să scriu „vegetează”… Oare, de ce?

Joy

Publicitate

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.