Idei pentru minivacanţa de 1 Mai şi Paşte: Insieme HEALTH & SPA!

Dacă nu aţi apucat să vă faceţi planuri pentru mult aşteptata minivacanţă de 1 Mai, care anul ăsta se îmbină perfect cu sărbătoarea Paştelui, am eu o idee pentru voi: Haideţi la Club Insieme Grand Resort!Picture1

NOU!

Din luna mai a acestui an, Club Insieme îşi dezvoltă paleta de servicii oferite clienţilor săi şi introduce un nou concept inovativ: Insieme HEALTH & SPA.

Conceptul Insieme HEALTH & SPA porneşte de la premiza că o stare de spirit bună poate fi obţinută doar atunci cînd mintea, trupul şi sufletul sînt în armonie.

Într-o lume agitată, aflată în permanentă viteză, cînd Timpul nu mai are răbdare cu noi, de cele mai multe ori ajungem să punem pe ultimul plan sănătatea. Astfel, plecînd de la lipsa acută de timp a omului modern, precum şi de la dorinţa acestuia de a descoperi într-un singur loc toate serviciile de care are nevoie, s-a născut ideea Clubului de a oferi, alături de pachete cu specific turistic şi de business, şi pachete destinate sănătăţii şi frumuseţii trupului.

În oferta Health se vor regăsi programe complexe şi complete de kinetoterapie, electroterapie şi masaj terapeutic, create special pentru dumneavoastră de către medici specialişti cu experienţă, adaptate nevoilor fiecărei persoane în parte.

Beneficiind de un ambient perfect, Centrul SPA este locul ideal pentru petrecerea unor binemeritate momente de relaxare, oferite în cadrul şedinţelor de masaj, Aqua Massage, saună, aromoterapie, cromoterapie sau jacuzzi, realizate cu aparatură de ultimă generaţie. De asemenea, la cerere, personal specializat va oferi gratuit consultanţă în domeniul esteticii corporale. Despre oferta Health & SPA găsiţi mai multe informaţii AICI!

*          *          *

Dacă doriţi să petreceţi ziua de 1 Mai şi Sărbătoarea Paştelui într-un mod cît mai plăcut, găsiţi oferta Clubului Insieme AICI!

Odată cu achiziţionarea ofertei, veţi primi, GRATUIT, sedinţe de relaxare, fizioterapie, kinetoterapie sau masaj în centrul Insieme Health & Spa, ce se va inaugura la data de 1 mai 2013!

*

*               *

Cei care aţi urmărit postările mele de-a lungul timpului cunoaşteţi, probabil, istoria acestui loc absolut superb. Pentru ceilalţi, iată mai jos povestea, pe scurt:

Istoric: În anul 2009, în Pitaru, un sat aflat la aproximativ 30 de minute de Bucureşti, se deschide un minunat loc de vacanţă: Insieme Grand Resort. Nu mulţi ştiu că de locul respectiv se leagă numele unor mari personalităţi: la 15 mai 1838 în Pitaru se năştea marele nostru pictor Nicolae Grigorescu, şi tot aici îşi va petrece şi primii cinci ani din viaţă, înainte ca familia sa să se  mute la București, în mahalaua Cărămidarilor, în casa unei mătuși . Tatăl său era administratorul moşiei din Pitaru a vistiernicului şi logofătului Filip Lenş, de numele căruia se leagă şi cunoscuta clădire Lenş-Vernescu (construită pe la 1821), una dintre cele mai vechi case de pe Calea Victoriei.istoric2

Despre Insieme Resort: Exact pe locul fostei moşii a lui Lenş, în ziua cînd se împlineau 171 de ani de la naşterea pictorului Grigorescu, Insieme Grand Resort îşi deschidea porţile. Un concept unic în România, beneficiind de un cadru pitoresc, Clubul reprezintă alegerea perfectă pentru petrecerea unor clipe de neuitat. Clubul dispune de un hotel de 3***, cu o capacitate de 110 locuri (camere duble şi apartamente), o sală de conferinţe cu 250 de locuri, un restaurant de 4****, având, de asemenea, tot o capacitate de 250 de locuri, cafe-bar, sală de fitness, un teren de tenis, un teren de sport multifuncţional, o piscină cu apă sărată şi un lac artificial amenajat pentru pescuit sportiv. Pasionaţii de echitaţie găsesc aici cai de rasă, iar cei mici se pot bucura, pe lîngă locurile de joacă create special pentru ei, şi de prezenţa a doi ponei drăgălaşi: Ronald şi Terezia. Întregul complex este înconjurat de un parc absolut fantastic, creat de designeri cu experienţă, un loc ideal pentru promenade.

Este foarte important să ştiţi că aici, la Insieme, expresia „a mînca la fel de bine ca la mama acasă” se aplică, fiindcă cei de aici pregătesc meniul oaspeţilor cu alimente 100% bio, obţinute din producţie proprie.

În plus, gazdele organizează zilnic tot felul de activităţi distractive, pentru toate gusturile şi toate vîrstele, menite să vă facă să petreceţi timpul într-un mod cît mai plăcut: disco, serate turceaşti, petreceri în stil retro, bal mascat, foc de tabără, sesiuni de pictură şi de olărit etc.

V-am convins? Eu sper că DA!

*         *         *

Luana Ibacka zice:

Micuta vacanta de Paste, aproape de Bucuresti…

Joy

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.