Lumea fără cancer: Povestea Vitaminei B17 (1985)

on

Adepţii terapiei neconvenţionale declară că există dovezi în sprijinul tratamentului cu amigdalină, dar că acestea nu sînt luate în considerare, din motive financiar-politice: companiile farmaceutice multinaţionale nu sînt interesate de promovarea acestui tratament, neavând nici un drept (brevet, patent) asupra vitaminei B17.

Cert este, că în prezent numărul oamenilor care trăiesc de pe urma bolnavilor de cancer este mult mai mare decît a celor care mor din această cauză. Tratarea cancerului cu modul convenţional, în ciuda statisticilor de vindecare extrem de scăzute, este o afacere profitabilă, de ordinea miliardelor.

*
*          *

Molecula Vitaminei B17 este compusă din două componente, o aldehidă benzoică (benzaldehida) și o cianură. Dacă despre aldehida benzoică, probabil, puţini au auzit, despre cianură cred că majoritatea au citit măcar cîte ceva. Privite aparte cele două substanţe sunt foarte toxice, în componenţa Vitaminei B17 devin însă inofensive. Astfel de exemple în natură se întîlnesc destul de des. De exemplu clorul (Cl) este toxic în formă pură, dar este inofensiv în sarea de bucătărie (NaCl). (Sursa: Internet)

Joy

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.