Val de lumină în jurul globului – „Ziua internaţională a comemorării bebeluşilor şi a copiiilor”

Data de 15 Octombrie a fost declarată, în mod oficial, în SUA, Canada, Australia şi alte ţări ale lumii, „Ziua internaţională a comemorării bebeluşilor şi a copiiilor”. În această zi, peste tot în lume, la aceeaşi oră, respectiv 19.00 (ora locală din fiecare ţară), se aprind lumînări în memoria copiilor plecaţi prea curînd de langă noi.

De ce timp de o oră? Pentru că, dacă se vor aprinde lumînări în toată lumea, la ora locală (19.00) a fiecarei ţări, se va crea un „val de lumina” , care va face înconjurul globului şi va dura 24 de ore!!!!!

Imaginaţi-vă!…doar imaginaţi-vă cum s-ar vedea de sus acest val!!!

În România, evenimentul se va desfăşura simultan în 11 oraşe în care, la ora 19.00, se vor aprinde sute de lumînări în memoria bebeluşilor şi a copilaşilor deveniţi îngeraşi.

În Bucureşti, lumînările se vor aprinde în Parcul din faţa Ateneului Român. Detalii despre locatiile din tara, gasiti pe: www.OrganizatiaEmma.ro

Cine nu poate ajunge la eveniment poate totuşi participa, indirect, aprinzînd lumînări oriunde s-ar afla. Fie că vă adunaţi într-un grup, fie că sunteţi 1-2 persoane şi găsiţi un loc, fie intr-un parc, într-o curte, mai aproape sau mai departe de casă, fie chiar în casa voastră, unde să aprindeţi cît mai multe lumînări, de orice fel, important este să ne alăturăm miilor de oameni din întreaga lume, care vor face acelaşi lucru, la aceeaşi oră, în orice colţ al lumii ar fi!

Ar fi minunat dacă aţi fotografia lumînările aprinse şi le-aţi trimite pe adresa: contact@organizatiaemma.ro.

La fel de minunat ar fi dacă aţi trimite mai departe acest mesaj, cat mai multor persoane şi dacă l-aţi posta pe blogul/site-ul personal!

Vă mulţumeşte anticipat!

Bianca Brad

Joy

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.