Istoria beţişorului şi naivitatea mass-media din România!

https://i0.wp.com/media.realitatea.ro/multimedia/image/200908/w460/image_124964358171162300_1.jpgSe terminară problemele în România de dau ăştia de la televiziunile de ştiri, ca primă ştire în buletinul de la prime time, pe asta cu Băsescu care şi-a băgat băţul în ureche invers şi, pe urmă, se mai apucă să mai facă şi dezbatere pe tema asta?

Măcar, draqu, de şi-l vîra în c**, că atunci mai puteai să te întrebi de ce şi l-a băgat acolo… Deşi, nici asta nu e treaba mass-media, ca, pîna la urmă, e liber să-şi bage fiecare ce vrea, unde vrea, cîtă vreme găurile sînt ale lui…

Eu nu pot decît să-l felicit pe întîiul bărbat al ţării pentru tot circul ăsta! Ştie ce momeală să vă bage în gură, domnilor jurnalişti, pentru ca voi s-o păpaţi cu ochii închişi.

Fraţilor, mari oameni de presă ai României, acest om vă bate la curu’ gol şi fără nicio armă, doar cu propria voastră lăcomie şi goană oarbă după senzaţional. N-a făcut în felul ăsta decît să vă abată atenţia de la un eveniment cu adevărat important, cum ar fi vizita FMI în România, de exemplu, care, practic, hotărăşte soarta şi viitorul a 22 de milioane de suflete.

V-a făcut să lăsaţi în plan secund adevăratele probleme ale ţării şi să dansaţi după cum v-a cîntat el. Voi probabil aţi uitat, dar el poate că nu, că un eveniment este cu atît mai important cu cît îl prezinţi publicului mai repede de la momentul producerii lui, ulterior el pierzîndu-şi din impact.

https://i0.wp.com/www.e-machiaj.ro/wp-content/uploads/2009/01/betisoare-de-urechi.jpg
N-or fi fost beţişoare violete?

Aşa că, degeaba o să vă treziţi şi voi peste o săptămînă, după ce aţi întors pe toate feţele istoria beţişorului, că altele au fost, de fapt, problemele importante din România în acel moment… O să fie prea tîrziu!

Şi, din păcate, acest tertip funcţionează întotdeauna. N-ar fi fost mai simplu să nu bagaţi în seamă incidentul şi să vă opriţi doar la subiectele cu adevărat importante?

Ar fi fost, dar…

Vă las pe voi să completaţi de ce nu puteţi să fiţi mai abili ca el!

Joy

6 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. gabriela spune:

    evident ca noi suntem de vina. Adevarul este ca nu eu, personal. Eu nu ma mai uit la tv de multa vreme. Odata pe saptamana ma uit peste titlurile ziarelor on line si cam atat. In rest fac alte lucruri utile. Si ca mine mai sunt multi.

    Apreciază

  2. gabriela spune:

    si-a invins adversarul cu propriile arme. Pai ce sa faci daca jurnalistii doar asta cauta? Senzational, ieftin, doar ca sa ocupe spatiul de emisie.

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      si noi de ce mai stam sa cascam ochii in gura lor? Nu avem alternativa la prostiile debitate de unii dintre ei? e vara, avem parcuri, stranduri, terase, alte activitati… macar pui mina pe o carte si citesti, daca n-ai bani sa iesi. nu cumva noi sintem de vina?

      Apreciază

  3. jocuri noi spune:

    Daca doriti sa facem link exchange cu siteul http://www.wallpapershome.ro si http://www.jocurinoipentrucopii.ro sectiunea „Parteneri”,eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului http://www.jocurinoipentrucopii.ro cu titlul „jocuri noi”

    P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat

    alina2006sm@yahoo.com

    Apreciază

  4. gabriellajoy spune:

    Buna Sorin, ti-am trimis mail. Astept un replay. Bine ai venit pe Joy!

    Apreciază

  5. spatarusorin spune:

    Buna ziua,

    Va contactez in legatura cu un parteneriat constand in link-exchange. Am observat ca detineti un blog foarte interesant si mi-ar face placere sa colaboram

    Va propun umatoarele 2 site-uri pentru link-exchange:
    -Motruinfo:
    titlu:Motruinfo
    link: http://www.motruinfo.ro

    -Famouswhy.ro
    titlul: Intrebari Faimoase
    link: http://ask.famouswhy.ro/

    Daca sunteti deacord adaugati cele 2 linkuri si astept un raspuns din partea dumneavoastra (includeti titlul si linkul catre blogul/blogurile dvs) pe sorin@motruinfo.ro si voi posta linkuri catre site-ul dvs de pe ambele domenii. Daca mai detineti si alte siteuri/bloguri sunt as fi dispus sa le includ in aceasta oferta si pe acestea.

    Cu respect,
    Spataru Sorin
    Stiri si articole la http://www.MOTRUinfo.ro &http://www.famouswhy.ro

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.